Fotografera med mobilen

Workshop med kameran som alltid är med

Onsdag 22 februari 2023
Örgryte församlingshem, kl 18:00–21:00

Roligt skapande med mobilen
FFG arrangerar en workshop för roligt skapande med mobilen. Under ledning av mobilfotolärare Yarko Rhea Salazar i en mix av teori och praktik, provar vi att använda mobilen mer kreativt. Vi kommer att göra porträtt, dubbelexponering, prova olika ljussättning och gå igenom olika funktioner knutna till mobilens kamera. Vi får tips om enkel redigering i en mobilapp i stället för Adobe Lightroom och Photoshop och tips på utrustning för att fota med telefonen inomhus.

Ta med en vän! Till detta event får varje FFG-medlem bjuda med en fotointresserad vän.
Kostnad 100:-/deltagare, kan betalas på plats.

Länk till Facebookeventet för anmälan och uppdaterad info hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).

Välkomna!