Medlemsmöte 18 januari

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 18 januari 2023
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

Anna Clarén, en av Sveriges mest erkända fotografer, gästar oss
Anna Clarén är representerad på en rad olika institutioner, bland annat på Moderna Museet i Stockholm. Hon arbetar också som lärare i fotografi på Nordens Fotoskola, Biskops-Arnö. Annas fotografiska signatur är de intima motiven, uppriktiga självporträtten och de stundtals brutalt ärliga iakttagelserna. I det mest alldagliga, näst intill oansenliga vill hon se och lyfta fram det storslagna. Vetskapen om alltings förgänglighet och därtill en önskan om att stanna tiden är en stark drivkraft. 

Bildtema – Kyrkor
Vi rullar på med våra bildutmaningar. Tanken är att man helst använder nytagna bilder så att man får en anledning att komma ut och fotografera. Vi fortsätter med printade bilder så ta gärna med en eller två på aktuellt tema om ni har. Bilder kan printas i vår studio. Komplettera gärna med en digital kopia för visning på projektorduken. Lite skön bilddiskussion kanske kan uppstå. Januari månads tema är “Kyrkor”.

Redovisningar och allmän info
Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet där ni anmäler er hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).

OBS! Vid eventuella förhinder – glöm inte att uppdatera er anmälan till “Kan inte komma”. Anmälan styr mängden fika som köps in. Så slipper vi slänga mat i onödan.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!