Printkurs med Patrik Larsson

Lär dig mer om utskrift

Tisdag 24 januari 2023
FFG:s studio, kl 18:00–21:00

En kvällskurs i studion
Vi har bokat Patrik Larsson för en enkvälls kurs i printning. Patrik är en uppskattad fotograf och föreläsare samt även en av Sveriges mest kunniga på Lightroom. Han arbetar mycket med fine art print och utställningsutskrifter från sin egen printstudio. Patrik kommer att hålla ett föredrag om fine art utskrifter och därefter visa på det praktiska arbetsflödet med vår printer. Vi kommer att ha diskussion kring papper, inställningar och program.

Vi har ett begränsat antal till 8 platser.

Är du medlem i klubben anmäler du dig genom att swisha 400:- till 123 237 32 64 och anmälan tas upp i tur och ordning efter registrerad inbetalning.

Länk till Facebookeventet för mer och uppdaterad info hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).

Välkomna!