Guidad visning Göteborgs Remfabrik 26/3

 

Guidad visning Göteborgs Remfabrik med efterföljande Photowalk

Söndagen den 26/3 fortsätter vi vår nya tradition – en photowalk  för de som kan och vill. Denna gång börjar vi inomhus och efter en dryg timmes guidad visning kan vi fortsätta vandring på utsidan. Vädret får avgöra. Som fotografer kommer vi få lite extra tid att just hinna ta foton. Digitalt eller analogt spelar ingen roll och vi fotar allt vi tycker är intressant.

OBS! Max 20 personer. De 20 första som anmäler sig här OCH betalar in avgiften till klubben har en plats. De som inte får plats skrivs upp på reservlista och vi följer upp om någon får förhinder. De pengarna betalas naturligtvis tillbaka i så fall.

Betalning till plusgiro: 460 98-0 eller Swish 123 237 32 64

Länk till Facebookeventet där ni anmäler er hittar ni HÄR

Väl mött! 

Lena