Medlemsmöte 24 maj

Välkommen till medlemsmöte

Vi börjar med fika 18.30. Mötet startar 19.00 och avslutas vid 21.30.
 
Vi kör en ute-aktivitet
Då mörkret faller ganska sent tänker vi denna gång ha en ute-aktivitet – vi hoppas det är uppehåll – för att sedan samlas inomhus och gå igenom det vi skapat. Temat för kvällen är ”rörelse”. Ta med kameran, jobba gärna ihop två och två eller flera och ta bilder som visar rörelse. Om ni av detta får idéer redan nu, så är rekvisita naturligtvis välkommet. Enkelt, lättsamt, mycket prat och skratt hoppas vi på. När tiden är ute samlas vi i lokalen, laddar in bilderna i en dator och går gemensamt igenom dem på storbildsskärmen.
 
Bildtemat är ”fritt”
Vi rullar på med våra bildutmaningar. Tanken är att man helst använder nytagna bilder så att man får en anledning att komma ut och fotografera. Vi fortsätter med printade bilder så ta gärna med en eller två på aktuellt tema om ni har. Lite skön bilddiskussion kanske kan uppstå. Kom gärna till studion och printa. Du behöver inte föranmäla, drop-in fungerar bra. Du kan även maila dina bilder till bengt@fotografiska.org så tar han med dem till mötet. Om du själv printat bilder till mötet kan du ändå maila din bildfil till bengt@fotografiska.org, så vi kan förbereda bildvisningen. Maj månads tema är fritt så visa det du önskar.
15:-/A4, 30:-/A3. Priserna gäller både drop-in print och via mail.
 
För medlemmar: Länk till Facebookeventet där ni anmäler er hittar ni HÄR
 
OBS! Vid eventuella förhinder – glöm inte att uppdatera er anmälan till “Kan inte komma”. Anmälan styr mängden fika som köps in.
 
Om du ej är medlem än är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.
 
Välkomna!