Photowalk i augusti

 

 

 

SÖNDAG 27/8  KL. 13:00

Våra återkommande söndagspromenader fortsätter. Vi utforskar Norra Älvstranden och samlings-/startplats är Färjenäs/gamla färjeläget. Närmaste hållplats är Bockkranen, dit kommer du med buss 16 och så får du gå ett par hundra meter.

Det har hänt mycket i Färjenäsparken de senaste åren. En nyanlagd park, veteranmonumentet ”Under samma himmel”, promenadvägar…. De som vill och orkar kan ta sig upp på berget för att känna vingslagen från ”Det äldsta Göteborg” . Promenaden fortsätter inåt staden förbi Bockkranen och vidare utefter strandpromenaden. Någonstans

kanske vi hittar ett ställe där vi kan unna oss något stärkande. Både medlemmar och icke-medlemmar är välkomna till detta event. Vi hoppas att vädret är idealiskt för foto och att riktigt många dyker upp!

 Ni som är medlemmar, anmäl er gärna på FFG Forum här.

Välkomna!