bilddiskussion med John Hagby

 

 

Onsdag 11 oktober på Örgryte församlingshem
Vi börjar med fika 18.30.
Mötet startar 19.00 och avslutas vid 21.00.

bilddiskussion med John Hagby
John Hagby är en av Sveriges främsta porträttfotografer. Han är också utbildare, specialiserad på ljussättning.

Kommer nu till FFG medlemsmötet och har bild diskussion han bedömer våra bilder som vi har skickat in. Man kan se hans  kanal på YouTube där han bedömer folks bilder som heter ”John Sågar” se länk

John Hagby
John äger och driver företaget PictPro som erbjuder fotografiska tjänster. Den stora drivkraften i Johns fotografering kommer från intresset av människor och konsten att få dem att trivas framför kameran.

Bildtemat ”kamp”
Vi rullar på med våra bildutmaningar. Tanken är att man helst använder nytagna bilder så att man får en anledning att komma ut och fotografera. Vi fortsätter med printade bilder så ta gärna med en eller två på aktuellt tema om ni har. Lite skön bilddiskussion kanske kan uppstå.

Ta med påsiktsbilder till FFG månadsmöte
Kom till studion och printa. Du behöver inte föranmäla, drop-in fungerar bra.
Du kan även maila dina bilder till bengt@fotografiska.org så tar jag med dem till mötet. 20:-/A4, 35:-/A3 (OBS nytt pris). Priserna gäller både drop-in print och via mail.Om du själv printat bilder till mötet kan du ändå maila din bildfil till bengt@fotografiska.org, så vi kan förbereda bildvisningen.

För medlemmar: Länk till Facebookeventet där ni anmäler er hittar ni HÄR
OBS! Vid eventuella förhinder – glöm inte att uppdatera er anmälan till “Kan inte komma”. Anmälan styr mängden fika som köps in

Om du inte är medlem än är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Välkomna!