Göteborgmästerskapet 2023

Vandringspriset svartvit kollektion nu hos FFG

 

Lars Aune vann guld Klass A: Kollektion påsikt svartvitt

Träbåtsvarvet                  

För oss räcker det inte med bra bilder i en kollektion, den måste också berätta någon form av historia och det gör verkligen bilderna från träbåtsvarvet. Fina detaljer i en välexponerad serie med fin bildbehandling.

 

Det blev en även en diplom för Lars Aune

Käka mest

 

Anders Hammarström vann guld Klass D: Enstaka digital färg eller svartvitt.

Bioroy     

                          

En fint bildbehandlad bild i regn, rusk och mörker, allt som Göteborg kan erbjuda. Bilden känns som hämtad ur en film och då passar det bra att paraplymannen går förbi biografen. Dessutom välregisserat då bilden är tagen i det ögonblick mannen sätter sina fötter på brunnslocket.