Medlemsmöte den 8:e avklarat!

Ja, då har vi avklarat ännu ett möte, det andra i raden den här hösten och det var som vanligt riktigt trevligt. Kul med så pass mycket folk som trotsade vädrets makter och begav sig till vår samlinglokal på Stockholmsgatan.

Lennart Johansson bjöd oss på en historisk resa genom Hasselblads imponerande historia. Han lät bland annat informera oss om att det faktiskt finns kameror kvar på månen, om nu någon skulle ha vägarna förbi. Bara att hämta, hehe!

Det var inte annat än att man blev lite imponerad då Lennart berättade om sina möten och uppdrag världen över. Hasselblad var ju inte bara stora, de var enorma. Helt ofattbart att man lyckats tappa så mycket som man gjort.

I vår hemsidetävling var det Johan Stigwall som tog hem segern med sin mycket väl genomförda bild från ide till färdig bild.

Fire on the Rocks
Fire on the Rocks

I närvarotävlingen var det lyckliga jag (Johnny Buchwald) som lyckades ta hem segern och knappa in ordentligt på ledande Daniel Hasselberg. Så här såg vinnarbilden ut.

Allt om våra tävlingar hittar du under fliken “Tävlingar“, där kan du snart se de nya tabellerna och vad som gäller för nästa tävling. Ni vet ju nu att vi har ett nytt sätt att lämna in bilder på till hemsidetävlingen.

Ni kan som sagt läsa om detta under fliken “Tävlingar“, men ni ska även få ett mail när vi drar igång så att ni inte missar något och ni får det här också. Allt kommer att vara väldigt enkelt och nu tänkte även jag vara med i hemsidetävlingen. Nu kör vi gott folk!

För hemsidan:
Max 2 bilder per deltagare
Skicka bilder t.o.m. 31 oktober till följande adress: tavling@fotografiska.org
Röstning: 2 – 8 november
Resultatet redovisas den 12 november

I övrigt var det superkul att så många ville vara med och tävla i närvarotävlingen. Det vart ju inte så lyckat förra gången….klar förbättring nu. Tror vi kan skaka fram ett par bilder till nästa gång. Eller vad säger ni?

Nästa möte blir den 12 november och då kommer modellfotografen John Hagby från ScandinavianPhoto och pratar om ljussättning och studiofotografering, missa inte detta. Mer info kommer närmare mötesdagen.

Lämna ett svar