Sommarlov

Fotografiska Föreningen i Göteborg tar nu sommarlov men återkommer i höst med nya tag. Vi kommer att hålla hus i Majornakyrkan då våra nuvarande lokaler renoveras. Terminsstart onsdag 11/9.

  • Tävlingstema för sommaren är att tolka Tomas Ledins låt “Sommaren är kort”. Bilderna lämnas in till septembermötet. Påsikt och digitalt som vanligt. Sista datum för inlämning till hemsidetävlingen är 2/9. 
  • Under rubriken “Tävlingar” hittar ni fram till tävlingsbilder och topplaceringar i klubbmästerskapet. Där finns även ett halvtidsresultat för klubbrankingen 2019. Arne Salomonsson leder just nu hemsidetävlingen (digitalt) och Per-Olov Alfredsson närvarotävlingen (påsikt/utskrift). Kent Segesten har skrapat ihop mest totalpoäng och aspirerar på titeln stormästare. Det är jämt i toppen vilket borgar för en spännande fortsättning i höst!
  • Håll utkik i våra forum efter eventuella spontana träffar under sommaren. Det är fritt fram att skapa egna utflykter om man är fotosugen och vill ha lite sällskap!

Väl mött och ha en fin sommar! 

 


Text till “Sommaren är kort”