Här finner du en kort sammanfattning om vad som händer i och runt föreningen.
Med reservation för förändringar! Uppdaterad 2019-05-11. 

Våren 2019
Onsdag
16 jan.
Medlemsmöte
Från och med nu håller vi till i i Örgryte Församlingshem. Vi startar med fika kl. 18:30. Jan Kwarnmark visar bilder från Sierra Leone och en hjälpinsats som pågår där. Bildtävlingen fortsätter, denna gång med temat “Djur”. OBS! Ny tid och plats!
Onsdag
23 jan.
Guidad tur på Hasselblad Center
Vi tittar på Oscar Muñoz bilder, 2018 års mottagare av Hasselbladpriset. Start kl. 17:00. Samling i entrén till Göteborgs Konstmuseum.
Torsdag
24 jan.
Besök på Abecita Konstmuseum
Nya utställningar. Läs mer på Abecita Konstmuseums hemsida. Samåkning om det går.
Onsdag
13 feb.
Medlemsmöte
Paul Hansen, en av världens absolut bästa bildjournalister, med mängder av utmärkelser på sitt CV besöker oss. Paul har vunnit priser för “Årets foto” och “Årets fotograf” flertalet gånger i Sverige och internationellt. Han har också varit nominerad till Stora Journalistpriset. Vår bildtävling fortsätter. Temat är “Rörelse”.
Onsdag
13 mars
Medlemsmöte
Undervattensfotografen Fredrik Blomqwist går på djupet och visar bilder på ett färgsprakande djurliv under ytan och berättar om sina resor och projekt. Månadens bildtema i klubbmästerskapet är “Tillsammans”. 
Lördag
16 mars
Bussresa till Norge och Preus Museum
Vi besöker Preus Museum, norges nationella museum för fotografi. Museet presenterar både norsk och internationell fotografi samt teknisk fotohistoria. Anmälan senast 10 februari. Läs mer om resan här!
Onsdag
10 april
Medlemsmöte
Vi gästas av Mikaela Friberg som kommer att prata om makrofotografering och visa bilder. Månadens bildtema är “Stadens puls”.
Onsdag
15 maj
Medlemsmöte
Ta med er kameran, gott humör och kläder efter väder! Detta blir ett aktivt möte där vi kommer att ge oss ut och dokumentera i närområdet en stund. Temat i kvällens påsiktstävling är fritt. Max två bilder som vanligt, rekommenderad max storlek A3.
Lördag
25 maj
Guidad visning av ubåten Nordkaparen
Ny chans för de som missade förra tillfället 2017. Eller för de som vill göra ett återbesök. Samling vid Maritiman kl. 11:00. Klubbens Hans Carlbrand är ciceron. Man betalar sin entreavgift själv.